Starity

Kállai-Kiss Zsófi búcsúzott az X-Faktortól

2014. november 02. 10:10   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este Little G mentoráltjának ért véget a verseny. A zsűri döntése alapján Kállai-Kiss Zsófinak kellett hazamennie.

hirdetés
Kállai-Kiss Zsófi búcsúzott az X-Faktortól
Fotó: RTL Klub Sajtószoba

Tegnap este a harmadik élő showban már csak 11 versenyző állt színpadra, hogy előadjon egy-egy dalt Mindenszentek lévén a külföldi és magyar elhunyt énekesek emlékére.

Az este folyamán a mentorok egy meglepetés produkcióval készültek a nézőknek, ugyanis a még versenyben lévő versenyzőkkel adtak elő közösen egy dalt. Az este sztárvendége ByeAlex volt, aki bemutatta legújabb szerzeményét.

A fellépés végén a megszokott módon a versenyzők felsorakoztak mentoraikkal a színpadon. A nézői szavazatok alapján Little G két mentoráltja, Kállai-Kiss Zsófi és Horányi Juli kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett párbajozni. A zsűri végül egyöntetűen Zsófit küldte haza, így a Pálinka Republik és Ilyés Jenifer után ő is elbúcsúzott társaitól és a mentoroktól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek