Starity

Rocksztárok búcsúztatták a 48 évesen elhunyt Wayne Staticet

2014. november 02. 19:07   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Static-X énekes-gitárosa 48 éves korában hunyt el, melyet sajtósa is megerősített. Egyenlőre nem ismertek halála körülményei, azonban Jacoby Shaddix búcsúztatása alapján túladagolás vitte el. A zenész november 4-én ünnepelte volna 49. születésnapját.

hirdetés
Rocksztárok búcsúztatták a 48 évesen elhunyt Wayne Staticet

Az egész rockvilágot sokkolta a hír, miszerint a Static-X 48 éves énekes-gitárosa kábítószer-túladagolás következtében életét vesztette. Így emlékeztek kollégái és barátai a néhai zenészre:

„Nyugodj békében, Wayne... Ez nagyon szomorú. Túl sok zenész hal meg túladagolásban. Komolyan beszélek, a függőség kihozza a legrosszabbat. Senki sem legyőzhetetlen. Örülök, hogy ma józan életet élek. Őrület, hogy mennyi barátot vesztettem el a függőség miatt. Ha függőséggel küzdesz, szerezz segítséget, mielőtt késő lesz. Tudom, hogy a drogok és a bulizás része a rock 'n' roll életstílusnak, de a fenébe, hányan fognak még meghalni??? B*ssza meg az életmód, élni akarok!!! Találkozunk a másik oldalon, Wayne...„Jacoby Shaddix (Papa Roach)

„Ő egy legenda, egy nagyszerű fickó és dalszerző. Szívás elveszteni egy barátot valamiért, amiben segíthettél volna. Nyugodj békében, Wayne Static – Dino Cazares (Fear Factory)

„Sokkolt a hír, amikor meghallottam, hogy Wayne Static elhunyt. Együtt játszottunk az első bandájában, a Deep Blue Dreamben 1987-88 környékén. Egy igaz úriember volt, aki szerette a zenét (és a KISS zenekart). Még egy KISS-logót is festett az autójának a motorháztetőjére...”Billy Corgan (Smashing Pumpkins)

„Teljesen megrázott Wayne Static halála. Egy jó ember és egy jó barát. Gondolatban családjával és barátaival vagyok„Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour)

„A szívem Wayne családjánál van. A barátom volt. Számtalan közös show és turné. Ledöbbentem és lesokkolt a dolog. Nyugodj békében, drága barátom”Aaron Lewis (Staind)

„Nyugodj békében Wayne. Képtelen vagyok beszélni most. Túl sok barátomat vesztem el. Találkozunk a másik oldalon, testvér”Jonathan Davis (Korn)

„Nagyon szomorú vagyok, hogy Wayne Static elhunyt. Mindig kedves fickó volt. Túl hamar távozott„ – Johnny Kelly (Danzing, Type O Negative, Kill Devil Hill)

„Nagyon szomorú hallani, hogy Wayne Static álmában hunyt el. Felléptem Wayne-nel barátunk, Nany Sayle Rock Against MS showján 2013-ban és és a Cannibal című dalában is segédkeztem. Gondolatban családjával és barátaival vagyok” – John 5 (Rob Zombie, Marylin Manson)

„Sokkolt a hír. Felébredni ezzel a szörnyű hírrel, hogy valaki, akit ismersz, meghalt a legrosszabb érzés a világon. Nyugodj békében, Wayne.„Cristina Scabbia (Lacuna Coil)

„Nagyon szomorú. Wayne Static a Static-X-ből eltávozott. Nyugodj békében, testvér” – Jason Hook (Five Finger Death Punch)

„Ezek szörnyű, szomorú hírek. Rengeteg nagyszerű emlékem van vele. Wayne igazi kezdeményező, hozzájáruló és mérföldkő volt a metal zenében. Részvétem a Static-X családnak” – David Ellefson (Megadeth)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek