Starity

November végén érkezik Demi Lovato új kislemeze?

2014. november 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő tavaly megjelent negyedik albumáról immár négy sikeres kislemezt tudhat magáénak, ám úgy tűnik, hamarosan érkezik egy ötödik is, és egyben utolsó dal DEMI névre keresztelt lemezéről.

hirdetés
November végén érkezik Demi Lovato új kislemeze?

Demi Lovatónak az idei évben panaszra semmi oka nem lehet, hiszen sikert sikerre halmoz. Már túl van két sikeres amerikai arénaturnén, decemberben a boltok polcaira kerül Devonne by Demi névre keresztelt szépségápoló szettje, őt kérték fel a Skechers cipőmárka és a N.Y.C. New York Color sminktermékek reklámarcának, közreműködött a The Vamps, Olly Murs, és Nick Jonas hamarosan megjelenő albumán, ám az énekesnő továbbra sem vesz visszább a tempóból.

Amellett, hogy tovább folytatja a turnézást, és már neki látott ötödik stúdióalbumának munkálataihoz is, ami kapcsán egy letisztultabb hangzást ígér, decembertől letölthető lesz a közel másfél évvel ezelőtt megjelent DEMI album bővített kiadása, amin helyet foglal a brit származású, Olly Mursszel készített duettje, ami az Up címet viseli, de megtalálható lesz rajta négy élőverziós dal, és az érzelmesre sikeredett I Hate, You Don't Leave Me is, ami kapcsán hétfő este pletykák keltek szárnyra.

A feltételezést, hogy az ötödik, és egyben utolsó kislemez az I Hate You, Don't Leave Me lesz, nem más indította el, minthogy az iTuneson kiemelt dalként rendelhető elő, továbbá felkerült a Spotify lejátszási listájára is újdongságként, a kislemez címkét viselve, ahol egy hivatalosnak tűnő borítókép is található mellé, a megjelenés pedig november 28-ára van kitűzve. Hivatalos megerősítés egyelőre még nem érkezett sem az énekesnőtől, aki korábban többször is célozgatott arra, hogy talán lesz még egy utolsó kislemez, mielőtt végleg lezárná a DEMI-korszakot, sem pedig a lemezkiadójától.

A Spotify által csatolt borító.

Azok számára, akik nyomon követik Lovato zenei karrierjét, egyáltalán nem számít újdonságnak a dal, hiszen a DEMI bolti változatán tavaly már megtalálható volt.

A számról korábban csupán annyit árult el, hogy egy könyv olvasása közben pattant ki a fejéből a dalszöveg, amit rögtön papírra vetett, a végeredmény végül a rajongók egyik legkedveltebb dalává vált, és számtalanszor kérték tőle az elmúlt időszakban, hogy szeretnék, ha hozzáadná turnéja dallistájához, ám a Really Don't Care énekesnője azt felelte, hogy nem hiszi, hogy valaha is elő fogja tudni a dalt adni, habár korábban ugyanezt mondta Warrior című balladájára is, ennek ellenére végül mégis rászánta magát.

Úgy tűnik, hogy a rajongók kérése talán megvalósulni látszik?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek