Starity

Plázában aludt és lilára festette a haját Amanda Bynes

2014. november 10. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a minap lila hajjal sétálgatott az utcán, azt megelőzően pedig egy plázában látták őt aludni. A színésznő természetesen magyarázatot adott a Twitteren.

hirdetés
Plázában aludt és lilára festette a haját Amanda Bynes

Mióta Amanda Bynes kijött a pszichiátriáról, folyamatosan a szüleit kritizálja a Twitteren. A színésznő továbbra is szexuális zaklatással vádolja az apját, sőt, egy korábbi bejegyzése szerint eljárást akar indítani ellene.

Amandát nemrégiben azonban ismét a szülei gyámsága alá helyezték, ám saját bevallása szerint ő nem akar náluk lakni. A 28 éves híresség legtöbbször a barátainál tölti az éjszakát, a napokban pedig a Beverly Centerben látták aludni. A színésznő a Twitteren adott magyarázatot a történtekre: „A szüleim nem adtak pénzt hotelre. Egy ideig a barátaimnál voltam, de éjszaka nem tudtam eleget aludni, így elaludtam a kanapén.”

Nem sokkal később Amanda arról panaszkodott, hogy nem tetszik a saját haja, ezért változtatni akar rajta, így aligha meglepő, hogy nem sokkal később lefényképezték, ahogy lila hajjal sétálgat, ám ő maga is értesítette követőit a nagy váltásról, melyben elárulta, hogy még nem döntött affelől, tetszik-e neki új külseje, avagy sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek