Starity

Chad Kroeger megcáfolta a válásról szóló pletykákat

2014. november 10. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész a napokban elárulta: a válásról és kapcsolatuk zátonyra futásáról szóló hírek nem igazak.

hirdetés
Chad Kroeger megcáfolta a válásról szóló pletykákat

Az utóbbi hetekben nap, mint nap hallhattunk Avril Lavigne és Chad Kroeger tönkrement házasságáról, a rossz nyelvek pedig máris azt pedzegették, miszerint a válás sincs messze. Legutóbb egy Avrilhez közel álló barát mesélt arról a sajtóban, miszerint a kapcsolat már a végét járja és az énekesnő azon fáradozik, hogy mentse a menthetőt, akár azáltal is, hogy gyereket vállal. Chad a napokban azonban megcáfolta a pletykákat és elárulta: minden rendben köztük.

„Néha vicces ez. Amikor a pénztárnál állsz a sorban és szétnézel, ez néz szembe veled. Nem Kardashianék... vagy a Brangelina páros, hanem Chavril. Olyankor legszívesebben azt mondanád: 'Megvehetem az összeset? Ugye, nem látta senki?” - viccelődött Chad a People magazinnak adott interjúban, ennek ellenére elszomorítja az, ahogyan a sajtó darabokra szedik őt és a feleségét, ezzel kételyeket ébresztve a családtagjaikban, barátaikban és rajongóikban a kapcsolatukat illetően.

„A családtagjaim is hallottak erről az egészről... aztán pedig aggódva hívtak fel. Tudod, nemrég felhívott az apám és közölte, hogy két napja nem tud aludni az aggodalomtól, amiért nem tudja, mi van velünk. Én meg csak annyit mondtam: 'Apa, ugye nem hitted el ezt a sz*rságot? Tudod, tömegével hallani pletykákat. Nevetségesnek találom az egészet'.”

Kroeger a középiskolai csínyekhez hasonlította a róluk szóló híreszteléseket és tanúbizonyságot tett arról, hogy a vádak, amivel őt és Avrilt illetik, hamisak.

„Amikor kikerülsz a gimiből, akkor ráébredsz, hogy a pletykák nem számítanak. Mindaz, amiket az emberek egymás háta mögött mondanak, lényegtelenek. [...] Ez nevetséges. Idén hányszor híresztelték, hogy Jennifer Aniston babát vár? Egy tucatszor? Tudod, mit? Indítsunk új pletykát! Babát várok” – érvelt viccelődve a pletykák légből kapott voltát illetően Chad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek