Starity

Ilyen boldog tud lenni egy örökbefogadott kutya

2014. november 11. 17:05   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha eddig kutyavásárláson gondolkodtál, a videó megtekintése után garantáltan meg fog változni a véleményed. Suzie, a menhelyi kutyus, tekintetével mindent elárul az érzéseiről, amikor egy kislány megvalósítja az álmát.

hirdetés
Ilyen boldog tud lenni egy örökbefogadott kutya

Kisállatok örökbefogadására buzdító videókat már sokat láthattunk. A legtöbbjük hátborzongató képsorokkal igyekszik lebeszélni az embereket a kutyavásárlásról, és azt próbálják bemutatni, hogy anyagi haszonszerzés miatt egyes szaporítók milyen mostoha körülmények között tartják, hogyan használják ki, majd dobják utcára az állatokat.

Ez a videó a téma pozitív oldalát mutatja be. Azt, hogy mekkora örömöt és boldogságot tud okozni egy kutyának, ha valaki haza viszi őket egy menhelyről. Suzie tekintete olyannyira elárulja az érzéseit, hogy mi meg is könnyeztük.

A túlszaporított fajtatiszta kutyák sajnos egyre gyakrabban szenvednek különféle allergiáktól, betegségektől, így azzal, ha megvásárolsz egy kiskutyát, csak rontasz a helyzeten, mivel ezzel növelted a keresletet, így a szaporító még több kiskutyát fog „termelni”, még nagyobb problémákat okozva. Ha nem szeretnéd ezeknek az embereknek a zsebét tömni, és inkább megváltoztatnád egy állat életét, akkor nézz szét a hozzád legközelebb lévő menhelyeken, és fogadj örökbe egy kedves barátot. Garantáltan meg fogja hálálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek