Starity

Új kislemezzel jelentkezett Namie Amuro

2014. november 15. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán került a boltok polcaira a J-Pop királynő 42. kislemeze, a Brighter Day. Rajongói legnagyobb örömére szakított időt arra, hogy új dalokat vegyen fel, valamint új videoklipet forgasson, ráadásul egy különleges együttműködésre is fény derült.

hirdetés
Új kislemezzel jelentkezett Namie Amuro

A 37 éves énekesnő maximum fordulatszámon pörög, hisz jelenleg ötödik válogatásalbumát, a Balladát népszerűsíti a Namie Amuro Live Style 2014 turné keretei között (melyből még 14 állomás van hátra), de szakított arra is időt, hogy egy új kislemezzel lepje meg rajongóit.

Október harmadikán Namie hivatalos Facbeook-oldalán jelentették be, hogy 42. kislemeze Brighter Day címmel november 12-én kerül a boltokba. Nagy volt az izgalom, hisz előző kislemeze január 29-én jelent meg, bár júliusban volt egy válogatásalbum – de azon nem szerepelt új dal, a remake-eket leszámítva –, most viszont teljesen új anyaggal rukkolt elő.

Dallista:

  1. Brighter Day – First Class 2 dráma főcímdala
  2. Sweet Kisses – Kose Cosmeport „OLSE D' OR” reklámdala
  3. Still Lovin’ You – Kose Esprique reklámdala
  4. Brighter Day (Instrumental)
  5. Sweet Kisses (Instrumental)
  6. Still Lovin’ You (Instrumental)

Az aranytorkú énekesnő új korongját összesen kétféle formátumban lehet beszerezni: CD és CD+DVD, melyek közül utóbbi limitált kiadású. A rajongók legnagyobb örömére Miss Amuro két új videoklipet is forgatott: az egyiket a Brighter Dayhez, a másikat pedig a Sweet Kisseshez, ami csak pár napja jelent meg.

Valamint pár napja Tajvanba utazott, hogy a híres mandopop-énekesnővel, Jolin Tsaival találkozzon. A két énekesnő még 2012-ben találkozott először egymással, s akkor úgy tűnt, hogy nem lesz közös munka, de aztán a mai napon váratlanul felröppent a hír, hogy Namie Jolin I'm Not Yours videoklipjében lesz látható (a klipet november 11-én forgatták Taichungban), ráadásul Namiét most először kínaiul is hallhatjuk énekelni. A rövidfilm megjelenéséről egyelőre nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek