Starity

Dalpremier: Ariana Grande feat. Major Lazer - All My Love

2014. november 14. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekes-színésznő vadonatúj dala, amely A kiválasztott első részéhez készült.

hirdetés
Dalpremier: Ariana Grande feat. Major Lazer - All My Love
Fotó: Samir Hussein/Getty Images

Már jó ideje tudni lehet, hogy többek között Lorde, Stromae, Charli XCX és a The Chemical Brothers mellett Ariana Grande hangja is fel fog csendülni Az éhezők viadala-trilógia utolsó részéből készült első film soundtrackjén, most pedig a rajongók legnagyobb örömére meg is érkezett a dal.

Az All My Love-ot Major Lazerrel közösen készítette el a 21 éves énekes-színésznő, a producere pedig Diplo volt, aki a hírek szerint jelenleg Katy Perryvel alkot egy párt.

Az éhezők viadala: A kiválasztott első részének premierje november 10-én volt Londonban, 19-től kezdve pedig a világ többi részén is elkezdik vetíteni a mozikban. Hazánkban már csak kevesebb, mint egy hetet kell várni, ugyanis 20-án debütál az utolsó előtti film.

Ariana rajongói számára pedig újabb örömhír, hogy 10 nap múlva, 24-én ismét újdonságot hallhatnak kedvencüktől, ugyanis egy karácsonyi dallal jelentkezik, amiről a Twitteren számolt be:

„November 20-án egy új karácsonyi dalt adunk ki, melynek címe Santa Tell Me! Egy apróság az ünnepekre. Annyira izgatott vagyok #10NapASantaTellMe-ig.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek