Starity

Kínai rövidfilmért őrül meg a világ

2014. november 15. 16:04   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már közel 3 millió megtekintésnél tart az az ötperces videó, amely egy kihunyóban lévő szerelem újralobbantását mutatja be úgy, ahogy még soha senki nem látta.

hirdetés
Kínai rövidfilmért őrül meg a világ

A filmekben mindig minden szerelem tökéletes és örökké tartó, ám a való életben ez közel sincs így. Van úgy, hogy egy-egy kapcsolat megmenthetetlennek látszik, ám ez után a videó után már semmi sem tűnik lehetetlennek, hiszen napjaink egyik leghíresebb videómegosztóján, a YouTube-on közel 3 millió megtekintést elérő kínai készítésű rövidfilm bemutatja egy életre szóló szerelem újraélesztését úgy, ahogy még senki nem látta.

A kisfilm alaptörténete egyszerű: egy házaspár annyira elhidegül egymástól, hogy a férj végül arra az elhatározásra jut, hogy elválik feleségétől. Átnyújtja neki a szándékát biztosító papírt, ám a nő nem hagyja annyiban a kapcsolatukat. Elfogadja a férfi döntését, de csak azzal a feltétellel, ha egy hónapon át minden nap megöleli őt. Ez idő alatt pedig felkeresnek miden olyan helyet, ami fontos szerepet játszott a szerelmükben – az első csók, az eljegyzés helye – míg végül a nő az idő lejártával azon a helyen adja át az aláírt válási papírt a férfinek, ahol először találkoztak. Az egykori férjben előtörnek a nosztalgikus emlékek, ezért úgy dönt, mégsem akar válni. Csak annyit kérdez a nőtől: „Holnap is tarthatlak a karomban?”

A tökéletes történeten alapuló, remek színészekkel ellátott videó máris hatalmas sikernek örvend és már nem csak Ázsiát, de Európát is meghódította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek