Starity

Íme, Jolin Tsai és Namie Amuro közös dala

2014. november 16. 22:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap óta már mindenki meghallgathatja a tajvani Dancing Diva, Jolin Tsai és a koronázatlan J-pop királynő, Namie Amuro legelső kollaborációját, mely az I'm Not Yours címet kapta.

hirdetés
Íme, Jolin Tsai és Namie Amuro közös dala

Közös dalt és videoklipet készített Tajvan első számú dívája, Jolin Tsai és a J-Pop királynője, Namie Amuro. A hír pletyka szinten már keringett pár napja, de november 13. óta már hivatalosak az információk. A közös kollaboráció Jolin új, immáron tizenharmadik stúdióalbumán, a PLAY-en kapott helyet, mely november 15-én került a boltok polcaira.

A számot, melyet I'm Not Yoursra kereszteltek maga Jolin írta (akinek ez az első zeneszerzői próbálkozása), s a nyelv angol és kínai keveréke lett, sőt, a tajvani énekesnő a klip készítésében is kivette a részét. Érdekességképpen, a 37 éves japán énekesnőnek ez az első alkalma, hogy kínaiul énekel 22 éves karrierje során, s így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Ha a tajvani rajongóknak tetszik, akkor boldog leszek.

A rövidfilmet november 11-én forgatták Taichungban, és valószínűleg december végén vagy január elején jelenik meg, de pontos dátum egyelőre nincs.

A két énekesnő egyébként még 2012-ben találkozott egymással, mikor Miss Amuro Uncontrolled című stúdióalbumát népszerűsítette Tajvanon. Azóta jó barátok lett, gyakran vacsoráztak együtt és sokat beszélgettek a zene iránti szenvedélyükről. Bár az aranytorkú Namie, jelenleg turnézik, mégis örömmel segített barátnőjének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek