Starity

Megjelent Tiffany Alvord idei első karácsonyi feldolgozása

2014. november 18. 16:04   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiffany Alvord és barátnője, Alex G egy karácsonyi dallal lepte meg rajongókat, ezzel elkezdve a decemberi, ünnepi készülődést.

hirdetés
Megjelent Tiffany Alvord idei első karácsonyi feldolgozása

Miután az énekesnő az elmúlt években a legtöbb alap karácsonyi slágert kilőtte a képzeletbeli listáról – az All I Want For Christmas Is You-t, a Last Christmast, a Jingle Bellst, a Santa Baby-t, stb. – és April Lockharttal saját ünnepi számot is kiadott, idén kénytelen volt újabb feldolgozható szám után nézni.

Amerikában christmas carolnek nevezik a hagyományos karácsonyi dalokat, ezek közé tartozik a Deck The Halls című nóta is, és idén erre esett a tehetséges sztárpalánta választása. Ezúttal pedig nem is egyedül állt kamera elé, hanem egyik barátnőjével, Alex G-vel, aki már többször feltűnt az utóbbi időben Tiffany oldalán, például Ariana Grande Problem, vagy a HAIM If I Could Change Your Mind feldolgozásában.

A feldolgozáshoz természetesen klip is készült, melyben a két ifjú hölgyet természetesen a tradicionális zöld-piros színekben látjuk, legtöbbször sziámi ikrek-szerű pólójuknak köszönhetően összenőve. És, ha már az ünnepekről beszélünk, a videó elengedhetetlen kelléke volt a karácsonyfa, az ajándékok, a süteményütési jelentek, és, mivel még csak november van, a műhó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek