Starity

Így fest Vanessa Hudgens Gigiként

2014. november 19. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az első hivatalos fotó a legendás Broadway-musical feldolgozásához, melynek főszerepében a 25 éves színésznő lesz látható.

hirdetés
Így fest Vanessa Hudgens Gigiként
Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Szeptemberben derült ki, hogy egy vissza nem térő lehetőség adatott meg Vanessa Hudgensnek, ugyanis megkapta a főszerepet a Gigi című Broadway-musical újragondolásában, mely anno meghozta a világhírnevet Audrey Hepburn számára, a People-nek köszönhetően pedig a mai napon napvilágot látott az első promókép is a címszereplőről.

„Az, hogy izgatott vagyok, nem kifejezés. Már régóta vártam a megfelelő szerepre, és pont akkor tűnt fel, amikor a legkevésbé számítottam rá. Nagyon jó móka készülni Gigire, ezzel pedig megengedni magamnak, hogy a lehető legszabadabb legyek. Egyszerűen imádom ezt a karaktert, a zenét és darabot. Az, hogy Gigiként debütálhatok a Broadwayen, egy valóra vált álom. Magam sem tervezhettem volna el ennél jobban” - osztotta meg a magazinnal a színész-énekesnő.

A próbák december 8-án veszik kezdetét, majd január 16. és február 12. között a washingtoni Eisenhower Theaterben játsszák, a Broadway-debütálásra pedig ezután kerül majd sor.

Fotó: Matthew Murphy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek