Starity

Gaga testét csak nyers húscafatok takarják

2010. szeptember 09. 22:10   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga, mint ahogy már megszokhattuk, megint sokkoló külsővel pózol a Vogue címlapján. Az, hogy csak nyers húscafatok takarják a testét, természetesen az állatvédők érdeklődését is felkeltette.

hirdetés
Gaga testét csak nyers húscafatok takarják

Lady Gaga mindig kitalál valami újat, s mikor azt hisszük, hogy már semmi újat nem tud mutatni, biztosan előrukkol valamivel, amivel sokkolja a közönséget. Gaga kisasszony rendszeresen jelenik meg extrém ruhákban, de most minden eddiginél sokkolóbb cuccban pózol a Vogue japán kiadványának címlapján, a meztelen testét ugyanis semmi más nem takarja, mint a nyers húscafatok.

Az állatvédők természetesen ezt nem hagyhatták szó nélkül, és a képet látva felemelték szavukat: „Nem számít, milyen mutatós a sztár, a megkínzott állatok húsa a lényeg, ami véres erőszakot és szenvedést mutat be” – méltatlankodott Ingrid Newkirk, a PETA elnöke. A hölgy persze hozzátette,  tudja, hogy Lady Gaga mindig nagyon különleges dolgokkal akar kitűnni, de úgy véli, ezzel most túlzásba vitte. Az énekesnő mindenesetre elérte célját, most napokig róla fognak beszélni.

A képet itt lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek