Starity

Gyermekek jogaiért énekelnek a sztárok

2014. november 20. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztosan hallottad már John Lennon ikonikus felvételét, az Imagine-t, ami most ismét új megvilágításba került a UNICEF jótékonysági programjának keretén belül.

hirdetés
Gyermekek jogaiért énekelnek a sztárok

A UNICEF Convention on the Rights of the Child (avagy a A gyermekek jogairól szóló egyezmény) programja most tartja a 25. évfordulóját, és a kampány részeként több hírességgel rögzítették az észak-amerikai videóhoz John Lennon Imagine című dalát, ami tökéletes választás volt a komoly témához.

Az 1971-es dal újraalkotásában olyan énekesek vettek részt, mint Katy Perry, Adam Lambert, Bill Kaulitz, Jessie Ware, Will.I.Am, Angelique Kidjo, Daniela Mercury, Priyanka Chopra, Nina Dobrev, David Arquette, Courtney CoxNicole Scherzinger és Idris Elba. A kampányvideóban emellett feltűnik az eredeti szerző, John Lennon, és a felesége, Yoko Ono, bejátszva a régi videoklipet.

A művészeknek egytől-egyig fontos és kiemelkedő célja, hogy jobb, biztonságosabb világot teremtsenek a gyermekeknek szerte a világon, így gondolkodás nélkül részt vettek és felvették a dalt, hogy az üzenetet továbbítsák a közönségük felé.

Decemberben érkezik majd David Guetta által a felvétel remix változata, ami elérhető lesz az iTuneson és a YouTube-on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek