Starity

Drogozással vádolták Zayn Maliket

2014. november 20. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn Malik nem fogadta jól a hírt, miszerint egyes újságírók szerint azért maradt ki a FOUR promóciózásából, mert ismét kábítószerekhez nyúlt.

hirdetés
Drogozással vádolták Zayn Maliket

Az énekes eléggé megfázott az elmúlt héten, így nem tudott csatlakozni a négy csapattársához, hogy elkezdje negyedik nagylemezük, a Four promótálását.

A Today Showban a műsorvezető azzal viccelődött, hogy biztos ismételten illegális szerekhez nyúlt, mire a témát Liam Payne hárította, és megerősítette, hogy Zayn „csupán” csak beteg. A többi bandatag sem látszott teljesen lenyűgözöttnek a kommenttől, és a showman is egészen biztosan megbánta a szófordulatát, hiszen másnapra eltávolították a csatornától.

„Nagyon mérges vagyok és felháborít az, amit mondott a The Today Showban. Nagyon beteg voltam a hétvégén, ezért nem tudtam Amerikába utazni” – mondta a The Sun magazinnak.

A 1D napot Orlandóban tartották, ahol néhány szerencsés rajongó élvezhetett egy öt dalból álló szettet, amiben felcsendült a banda legrégebbi és legfrissebbi slágerei is, mint a What Makes You Beautiful vagy éppen a Steal My Girl.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek