Starity

Katy Perry kiakadt az ausztrál paparazzókra

2014. november 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Twitteren fakadt ki és osztotta meg véleményét a lesifotósokról, akikben szerinte cseppnyi tisztelet sincs.

hirdetés
Katy Perry kiakadt az ausztrál paparazzókra

Katy Perry turnéja miatt utazott Ausztráliába, ahol kikapcsolódásként egy sétát szeretett volna tenni a strandon, azonban a lesifotósok keresztbe húzták számításait, és nem hagyták őt nyugodtan lazítani. Perry, és a járókelők is hiába kérték, hogy hagyják békén, annál rámenősebbek lettek, és állítása szerint a fotósok csak röhögtek rajta, és arcába tolták a kameráikat.

„Ausztrál SAJTÓ: szégyellhetitek magatokat a paparazzóitok és a bulvár kultúrátok miatt. A lesifotósaitokban nincs tisztelet, nincs tisztesség, nincs személyiség. NINCS EMBERIESSÉGÜK. Felnőtt férfiak leskelődtek utánam, miközben csak egy nyugodt sétát szerettem volna megejteni a tengerparton. Ezek a férfiak még akkor sem álltak le, amikor megkértem őket újra és újra, hogy adjanak nekem egy kis teret. Rengetegen próbáltak nekem segíteni, de a paparazzók tovább nevettek rajtam, és tovább fotóztak.”

Az énekesnőnél akkor szakadt el igazán a cérna, amikor üzletet ajánlottak neki: békén hagyják, ha csinálhatnak róla pár fotót bikiniben. Perry ezt a cselekedetüket perverznek és gusztustalannak titulálta, teljesen jogosan.

„Azt mondták, hogy kössünk 'egyezséget'. Békén hagynak, ha megengedem nekik, hogy csináljanak pár fürdőruhás képet. Ezt a PERVERZ és undorító magatartást SOHA nem szabadna tolerálni. SOSE fogok alkut kötni a paparazzókkal és nem fogok olyanokkal barátkozni, akik elfogadhatónak találják ezt a fajta magatartást.”

Zárásképp Perry megosztott a Twitter-oldalán három darab képet a zaklatóiról.

Fotó: Twitter/Katy Perry

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek