Starity

Taylor Swift Selena Gomezzel és Ellie Gouldinggal bulizott

2014. november 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került fel Taylor Instagram-profiljára az a videó, amelyen barátnőivel táncol a The 1975 nevű brit banda koncertjén.

hirdetés
Taylor Swift Selena Gomezzel és Ellie Gouldinggal bulizott
Fotó: Instagram

Sok port kavart az elmúlt évben Selena és Taylor barátsága, rengeteg pletyka keringett körülöttük. Most úgy látszik, hogy Taylor élete kezd kiegyensúlyozottá válni, hiszen nemrég volt hangos az internet attól, hogy Harry Stylesszal jó barátok lettek, a kisasszony nemrég pedig Selenával és Ellie Gouldinggal töltött egy csajos estét, egy The 1975 koncerten.

Az énekesnő Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyen barátnőivel táncolnak a banda The City című dalára. „Yeah you wanna find love, Then you know where the city is. @selenagomez #the1975 - fűzte hozzá Taylor, az üzenet pedig a dal refrénjét jelképezi.

A koncerttel természetesen még nem ért véget a napjuk, hiszen a három énekesnő csapott egy fergeteges estét, amelyről fotókat is találunk az Instagramon.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek