Starity

Demi Lovato: „Miley-val már csak köszönőviszonyban vagyunk”

2014. november 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Miley Cyrus egykor jó barátnők voltak, azonban ez mostanra már nem mondható el róluk.

hirdetés
Demi Lovato: „Miley-val már csak köszönőviszonyban vagyunk”

Demi Lovato és Miley Cyrus hosszú éveken keresztül szoros barátságot ápolt, amit számtalan csajos este és egyéb közös program bizonyított, azonban másfél évvel ezelőtt megszakadt kettejük kapcsolata.

Lovato nemrég egy bostoni rádióállomással beszélgetett, ahol a hallgatóknak is lehetőségük volt kérdezni tőle, egyikük pedig megemlítette neki Cyrus nevét, és rákérdezett, mi történt kettejük között, amivel a Neon Lights énekesnőjét teljesen zavarba hozta, aki végül kicsikart magából egy rövid és diplomatikus választ.

„Um, őőő... Mi már csak köszönőviszonyban vagyunk. Ez az élet rendje, az emberek változnak, bennünk pedig már semmi közös nincs. De a legjobbakat kívánom neki.”

A rajongók azóta is találgatnak, vajon mi miatt hidegülhetett el egymástól a két lány. Egyesek szerint a történtekben óriási szerepe van Miley asszisztensének, és egyben legjobb barátjának, Cheyne Thomasnak, aki a közösségi oldalak segítségével többször is próbált belepiszkálni a barátságukba, ám amikor az egyik ilyen alkalommal, pontosan 2013 decemberében Lovato az öltözőjébe invitálta a srácot, hogy szemtől szembe rendezhessék a dolgot, Cheyne nem élt a lehetőséggel, és inkább elhagyta a Jingle Ball rendezvényét.

Lovato az interjú további részében mesélt még Afrikáról, és a nemrégiben megjelent bőrápoló szettjéről, ami a Devonne by Demi nevet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek