Starity

Camila Cabello udvariassága miatt szereti Austin Mahone-t

2014. november 26. 09:09   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg pletyka kapott szárnyara már tavaly is, miszerint Austin Mahone és a Fifth Harmonyból ismert Camila Cabello egy párt alkot, néhány hete pedig kiderült, hogy igaz is.

hirdetés
Camila Cabello udvariassága miatt szereti Austin Mahone-t

A pletykák akkoriban alaptalannak bizonyultak, ugyanis mindketten tagadták, hogy kapcsolatban lennének, de most úgy látszik, a státuszuk egyedülállóról kapcsolatbanra változott: pár héttel ezelőtt nyíltan felvállalták kapcsolatukat.

Egy interjú keretein belül faggatták néhány napja Camilát, hogy mit is szeret a legjobban Austinban: „Szerintem egyszerűen csak azt szeretem benne, hogy jól bánik velem és azt, ahogy másokkal is. Ő egy nagyon-nagyon rendes srác, és nagyon-nagyon jól bánik velem. És ettől olyan jól érzem magam.”

Austint pedig a Teen Vogue magazin kereste meg: „Nem igazán kerestem kapcsolatot, de nagyon jó barátságba kerültünk, amikor közösen turnéztunk. Ő egy csodálatos lány, és nagyon jól érezzük magunkat együtt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek