Starity

Új előadók csatlakoztak az ACC Awards fellépőihez

2014. november 27. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén első alkalommal rendezik meg az American Country Countdown Awardsot, melynek keretein belül Luke Bryan és Miranda Lambert is fellép, pár napja pedig újabb előadókat jelentettek be.

hirdetés
Új előadók csatlakoztak az ACC Awards fellépőihez

Az idén első alkalommal megrendezésre kerülendő American Country Countdown Awardsra egyre csak gyülekeznek a fellépők. Mikor az esemény hivatalos weboldalán nyilvánosságra hozták, hogy a Florida Georgia Line lesz a műsorvezető, és a jelöltek listáját is közzétették, elszórtak egy-két nevet is, akiknek performanszára számíthatnak a nézők. Az akkor még három névből álló listát, melyen a Florida Georgia Line, Luke Bryan és Miranda Lambert szerepelt, most bővítették.

A decemberben megrendezésre kerülendő eseményen továbbá fergeteges show-val készül Carrie Underwood, akinek új korongja ugyancsak decemberben jelenik meg, továbbá Jason Aldean, Eric Church, és Brett Eldredge is, aki jelenleg a Little Big Townnal turnézik Amerikában.

A listán szereplő előadók, nem csupán fellépőkként lesznek jelen, hiszen mindegyikük jelölve van egy-egy kategóriában. Persze akadnak olyanok is, akik több kategóriában kapnak lehetőséget. Miranda és Brett két-két díjra lettek jelölve, míg Eric és Carrie egy-egy jelölést kapott.

Az eseményt élőben a FOX csatorna közvetíti december 15-én, Nashville-ből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek