Starity

Új klippel jelentkezett Lindsey Stirling

2014. november 25. 15:03   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hegedűs tehetség előzetesen posztol Insagram-képek után a napokban publikálta legújabb szerzeményét.

hirdetés
Új klippel jelentkezett Lindsey Stirling
Fotó: Instagram/Lindsey Stirling

A héten debütált az amerikai hiphop-hegedűs, Lindsey Stirling legújabb száma. A Dragon Age a művésznő legújabb, áprilisi keletű korongján, a Shatter Me-n kapott helyet, melyről már négy dalt ismerhettünk meg a közelmúltban.

Láthattunk már elvarázsolt szigetet, egy fényes üveg- és jégvilágot, és pár perc erejéig kalózok, vagy cowboyok közé is csöppenhettünk az utóbbi videókban, és ezekhez hasonlóan az új klip is egészen más világba repít valamennyiünket.

Lindsey már a hónap elejétől posztolt képeket Instagram-prodilján a dallal kapcsolatosan, így a rajongóinak már lehetett halvány sejtésük a témát illetően.

Amellett tehát, hogy ismét gyönyörködhettünk Miss Stirling csodálatos hegedűjátékában, már maga a klip ötlete is csillagos ötöst érdemel. Ezúttal valahová a középkorba, a lovagi időkbe érkeztünk vissza, így nem hiányozhat a videóból a várak idilli látványa, az ikonikusnak számító tüzes kard, és a hegedistához hűen némi mágia és varázslat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek