Starity

Felavatták Selena Gomez új viaszszobrát

2014. november 29. 17:05   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felvatták a Come and Get It énekesnőjének legújabb viaszszobrát a berlini Madame Tussaudsban.

hirdetés
Felavatták Selena Gomez új viaszszobrát
Fotó: Adidas

Selena Gomez gőzerővel dolgozik, mint mindig, hiszen nemrég jelent meg vadonatúj albuma, a For You és publikálta első klipjét is a lemezről, a The Heart Wants What It Wantsot, és a sok tennivaló kapcsán bizony rengetegszer kívánhatta, bárcsak kettő lenne belőle.

Az álma mondhatni valóra vált, mintha csak egy tündérmesében lennénk, ugyanis megszületett Gomez tökéletes – vagyis majdnem tökéletes – mása. A viaszszobrot a napokban avatták fel a berlini Madame Tussaudsban.

A babán egy körülbelül 20 főből álló csapat dolgozott négy hónapig, de hiába a sok ember, az alkotás a vártnál jóval vacakabbul sikerült. Az öltözet, amit ráadtak egy olyan szett, amit tavalyi londoni turnéállomásán viselt, ezzel pedig nem is volt baj.

A rajongók – és úgy általában mindenki – nemtetszését leginkább a feje váltotta ki. Selena másának arca ugyanis borzasztóan megviseltnek tűnik, ráadásul inkább egy vastagon, gusztustalanul bepúderezett arcú negyvenévesre hajaz, mintsem az üde és fiatalos Selenára, aki mindössze huszonhárom éves. A smink, a szemöldök mind merő túlzás, és szinte már paródia lehetne az énekesnő egyik erősebb sminkjére tekintve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek