Starity

Borbély Richárd esett ki az X-Faktorból

2014. november 29. 23:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor 100. adásának kiesője Alföldi Róbert mentoráltja, Borbély Richárd.

hirdetés
Borbély Richárd esett ki az X-Faktorból
Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

A műsor most nem csak a hetedik élő show-jához jutott el, hanem a magyar X-Faktor 100. adásához is. E kerek szám sok meglepetést hozott a nézőknek, legelőször rögtön az adás elején, hiszen megtekinthettük a nézői szavaztok alapján született listát. Aszerint A Spoonnak és Nagy Ricsinek kellett volna párbajozniuk, ám szerencséjükre a szavazást ekkor még nem zárták le.

Az este témája „A Hard Day’s Night” címet kapta. A hét versenyben maradt énekes közös produkcióként az Illés együttes Amikor én még kissrác voltam című dalát adták elő. Természetesen most is volt sztárfellépő, ezúttal Palya Bea személyében.

A 100. adás további meglepetéseket tartogatott. Miután az összes versenyző előadta egyéni produkcióját, újra összeálltak egy közös dal erejéig, de ekkor már Kern András is csatlakozott hozzájuk, így nyolcan elénekelték a Hé, '67-et. Mindezek után pedig az Illés együttes tagjai személyesen álltak a színpadra.

A show ekkor még bőven nem ért véget, hiszen csak ezután derült ki, hogy Alföldi Róbert mentoráltjának, Borbély Richárdnak és Tóth Gabi csapatának, a Tha Shudrasnak kell párbajoznia. A mentorok nem tudták eldönteni, kinek kell hazamennie, így ismét előkerült a boríték. A nézői szavazatok alapján Borbély Ricsi esett ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek