Starity

5 applikáció, amely még vásárlás előtt mosolyt csal az arcodra

2014. december 01. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindannyian tudjuk, hogy az okostelefonokat miért hívják szó szerint „okosnak”. Ezek a

fantasztikus termékek lehetővé teszik számunkra, hogy a dolgainkat a legkényelmesebb módon

végezzük el, bármikor és bárhol vagyunk is éppen.

hirdetés
5 applikáció, amely még vásárlás előtt mosolyt csal az arcodra
Fotó: Shutterstock

Egy okostelefon tökéletesen elég ahhoz, hogy mindent megszervezz, olvass, vagy elküldj dokumentumokat, fontos feljegyzéseket készíts, fényképeket csinálj, beszélgess, játssz, és vásárolj. És ha már a vásárlásról van szó, van öt olyan mobilalkalmazás, ami ezt a szuper dolgot sokkal élvezhetőbbé teszi, valamint nem utolsósorban gondtalanná, és készpénzmentessé.

PayPal Wallet

Ha ismerős számodra a PayPal, akkor már valószínűleg letöltötted a PayPal Wallet alkalmazást, de ha esetleg ezt még nem tetted meg, minél hamarabb meg kell tenned. Miért? Azért, mert ez az egyetlen e­-pénztárca, amely lehetővé teszi hogy az áruházak pénztárgépénél is fizessünk vele, de azt is, hogy az ügyfelek előre megrendeljék amit szeretnének. Éppen emiatt, az előre fizetős szolgáltatásnak köszönhetően ki tudjuk fizetni az egyes vásárolni kívánt termékeket, és így biztosan nem felejtünk el semmit megvenni. Emellett a PayPal Wallet használatát rengeteg étteremben is elfogadják, és még a barátainknak is tudunk rajta pénzt utalni. Egy másik legjobb tulajdonsága, hogy egyszerre több fizetési forrást irányíthatunk, és tárolhatunk benne. A PayPal pénztárcájára akár még hitelkártya egyenleget is terhelhetünk, mellyel játszhatunk a Starburst Solt­on is. A Starburst Solt trendi applikációjáról itt találunk bővebb információt.

Amazon

Az Amazon kétségkívül egyet jelent az online vásárlással, és már régóta tart ez az uralma. Az Amazon is megalkotott egy okostelefonos alkalmazást, mellyel az egyre növekvő számú hőséges vásárlóinak kedveskedik, akik ezentúl már az okostelefonjaikon is élvezhetik a vásárlás örömeit. Az alkalmazás legjobb része valójában az úgynevezett mini változat, a termékek keresését elősegítő teljes körű gombrendszerrel, termékprofillal, és a kosár tartalmának ellenőrzésével.

Google Wallet

Amíg a PayPal leginkább az internetes vásárlókat és az okostelefont használókat vonzza, addig a Google Wallet inkább megpróbálja lenyomni a PayPal Wallet népszerűségét, és begyűjteni a felhasználók bizalmát, emellett pedig igyekszik a vásárlást és a fizetést megfelelővé és sokkal könnyebbé tenni. A Google pénztárcájával kifizethetünk bármit, amit online rendeltünk, de még nyomon is követhetjük a rendeléseinket a Google felhasználói fiókunknak köszönhetően. Mivel a Google Wallet automatikusan leszinkronizál a Gmail fiókunkkal, így akár a barátainknak emailen keresztül küldhetünk pénzt is. A Google Wallet lehetővé teszi az offline fizetést a legtöbb boltban és áruházban is, miközben nyomon tudjuk rajta követni a kiadásainkat, az átutalásainkat, de még a hűségpontjainkat és az engedményes árakat is.

Poshmark

A Poshmark egy olyan vásárlási applikáció, amely megkér, hogy a vásárlói listáról válasszuk ki azokat az elemeket, melyekre nincsen szükségünk, majd böngésszük át mások listáját, hogy helyettesítsük a kiszedett elemeket, és mivel így minden termék “nemkívánatos” címkét kap egy idő után, ha találunk egy olyan terméket amely szimpatikus számunkra, akkor kedvezményt kapunk rá. Vegyünk részt egy Poshmark partin, (melyen általában limitált termékeket találunk) és beszélgessünk a potenciális eladókkal és vevőkkel, vagy egyszerűen csak böngésszünk a felsorolt tételek között.

Etsy

A kézművesek, és azok, akik szeretnek barkácsolni, imádni fogják az Etsy alkalmazást, hiszen ezen keresztül olcsó anyagokat valamint kézzel készített termékeket is találnak, olyanokat például mint a horgolt és kötött anyagok, a papírból készült mozaikok, stb. Ez az applikáció az egyik úttörőnek számít a mobil vásárlói piacon, hiszen az egyik legtisztább felületen a legkönnyebb vásárlási élményt biztosítja.

Ezek a mobiltelefonos vásárlói applikációk nem csak a legjobbat hozzák ki a vásárlás élményéből, de ami még ettől is fontosabb, már akkor mosolyt csalnak az arcunkra, mikor még be sem fejeztük a vásárlást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek