Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában XIII.

2014. december 02. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy a hétköznapokban, úgy a sztárvilágban is előfordul, hogy két ember ugyanazt a ruhát ölti magára, ha nem is ugyanazon a helyszínen. Ez főleg akkor fordul elő, ha kedvenceink egy-egy népszerűbb divattervező ruhája mellett döntenek. Lássunk további 7 sztárpárt, akik ugyanabban az öltözékben léptek a nyilvánosság elé!

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában XIII.

Rosie Huntington-Whiteley vs. Rihanna

A szőkeséget és a barbadosi énekesnőt is Tom Ford kirívó ruhájában kapták lencsevégre, ám míg Rosie a tengerparton, Rihanna az amFAR Glam gálán viselte a lenge darabot. Az öltözék egyikükön sem festett előnyösen, de Rihannának több mínusz pont jár, mivel egy hivatalos eseményen viselte, ráadásul fekete combharisnyával.

Kris Jenner vs. Kim és Khloe Kardashian

Úgy látszik a Kardashian mama szeret a lányai szekrényéből öltözködni, hiszen már nem egyszer láthattuk ugyanabban a ruhában, mint lányait. Kimtől csipkés Valentinóját és bő ujjú Saint Laurentjét vette kölcsön, míg Khloétól bőrhatású Pucci-ruháját „lopta el. És bár mindegyik remekül állt neki, nem hisszük, hogy nincs elég estélyi a ruhatárában vagy pénze, hogy újakat vásároljon.



Cara Delevigne vs. Amber Le Bon

Cara és Amber is Roberto Cavalli maxiruhája mellett voksolt, mely mindkettejüknek remekül állt, de mi mégis Amberre szavazunk, mivel ékszerei csak még előkelőbbé teszik öltözékét, – nem úgy Delevigne fekete, bőrlánca – és a fényviszonyok is neki kedveznek, hiszen természetes fényben előnyösebb a gyöngyökkel kirakott ruha.

Sofia Vergara vs. Katy B

A kolumbiai színésznő és a Still énekesnője is emellett a vadító piros estélyi mellett döntött. Bár a két hölgy teljesen más karakterű, mindketten megérdemelnek egy pirospontot ruhájukért, hiszen csodaszépen festettek. A ruhaköltemény Ronnie Kobo keze munkáját dicséri.

Alesha Dixon vs. Mollie King

A The Saturdays lánybanda tagja és a sötétbőrű énekesnő azonos ruhában léptek a vörös szőnyegre. Előbbi a Harry Potter és a halál ereklyéi premierjén viselte az uszályos Julien Macdonald-költeményt, míg Alesha 10 hónappal később. Talán azt hitte, már nem emlékszünk Mollie ruhájára, pedig sajnos mélyebb benyomást keltett bennünk a szőke lány megjelenése.

Jena Malone vs. Leigh Lezark

A Futótűz sztárja és a DJ is ugyanazt a csipkés ruhakölteményt öltötték magukra. Ez az összehasonlítás alátámasztja azt, hogy néha a kiegészítők stílusosabbá tehetnek egy összeállítást, amelynek példáját Jena Malone-nál láthatjuk, hiszen piros kiegészítői bohókásabbá tették a ruhát, Leigh kicsit egyhangú fehér magassarkújával ellentétben, bár lehet, hogy Malone vörös haja is hozzátesz valamicskét az összképhez.

Selena Gomez vs. Lucy Hale

A hasonmásként emlegetett páros idén követte el azt a hibát, hogy néhány hónap eltéréssel ugyanazt a ruhát viselte. Elsőként Lucy a Teen Chioce Awardson vette fel a Dior-kisestélyit, míg Sel 2 hónappal később, a Ruderless premierjén. Mindkettejüknek remekült állt, de Lucy vidám mosolya feldobja szettjét, hiszen Gomez kisasszony csak egy apró félmosolyt villantott a fotósoknak. Vajon véletlen lenne az egybeesés?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek