Starity

Jégvarázsos sminkkészletet dob piacra a Disney

2014. december 04. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már azt hitted, nem lehet több bőrt lehúzni a Disney tavalyi nagy dobásáról? Akkor tévedtél, ugyanis érkezik a jégvarázsos sminkkollekció - éppen időben az ünnepekre.

hirdetés
Jégvarázsos sminkkészletet dob piacra a Disney

Már egy egész év eltelt azóta, hogy a mozikba került a Frozen, azaz Jégvarázs című animációs film, ám a körülötte kialakult láz még mindig nem csillapodik és a Disney nem is szeretné, ha ez bekövetkezne, hiszen hamarosan a boltok polcaira kerül a jégvarázsos sminkkollekció is a többi termék mellett.

A Beautifully Disney új kollekciójában megtalálható nyolc darab szemhéjfesték, köztük csillogó, ezüst és arany tónusúak is, hasonló színekben pompázó körömlakkok, valamint minirúzsok halványrózsaszín, mályva, fukszia és ibolya árnyalatokban, és természetesen minden termék egy fantázianevet visel, olyanokat, mint például az Elegant Ice, a Spiraling Snow, a Magnificent Power, a Frozen Queen vagy a Miss Royal Pants.

A kollekció darabjai egyelőre csak a Disneylandekben található boltokban és a  Walt Disney World Resortokban vásárolhatók meg, de ha nagy sikert aratnak, nagy valószínűséggel más üzletekben is hozzájuk lehet majd jutni.

A Disney egyébként biztosan nem fog mellé ezúttal sem, ugyanis egy nemrég elkészített felmérés szerint a szülők inkább Jégvarázshoz kapcsolódó játékokat vásárolnak majd gyermekeiknek karácsonyra, mintsem Barbie babákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek