Starity

Jennifer Lawrence fent a Billboard Hot 100 listáján

2014. december 04. 18:06   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film egyik betétdala, melyet maga a színésznő énekel máris felkerült a neves 100-as lista első 15 helyezettje közé.

hirdetés
Jennifer Lawrence fent a Billboard Hot 100 listáján

Az Éhezők viadala: A kiválaszott 1. része csak nemrég jelent meg a mozikban, máris újabb fejleményeket kaptunk, de ezúttal a megszokottól eltérőeket: a Jennifer Lawrence által elénekelt betétdal, a The Hanging Tree felkerült a neves Billboard Hot 100 listájának első 15 helyezettje közé, ugyanis a Republic Record gondozásában megjelent zeneszám a 12. helyen végzett, így az Oscar-díjas színésznő a filmes sikerek után a toplistás sláger trófeát is kiteheti a polcára.

A számot a Lumineersből ismert Jeremiah Fraites és Wesley Schultz szerezte, mely Suzanne Collins eredeti szövegének megzenésítésével készült. A Nielsen Entertainment felmérése szerint 200.000 példányban kelt el megjelenésének első hetében, így nem meglepő, hogy már Amerika is felkapta fejét a remek filmzenére.

Ki nem állhatom az éneklést! Emberek előtt énekelni a legnagyobb félelmem az egész világon. Sírtam aznap, mikor forgattuk a jelenetet. Remegtem és nem akartam semmi mást, csak az anyukámat. Egyszer sem hallgattam meg, milyen lett. Ha a filmben az a rész következik, befogom majd a fülemnyilatkozta Jennifer a film premierje előtt.

Lawrence az Oscar 56 éves történetében mindössze a 13. olyan színész, aki a filmvásznon való alakításáért elnyert elismerés mellett a Hot 100-as listába is beférkőzött. Mitöbb, Jamie Foxx 2009-es Blame It című dalának második helyezése óta az első Oscar-díjas színész, Cher 1999-es listavezető Believe című szerzeménye után pedig az első színésznő, aki a Top 12-be is bekerült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek