Starity

Csillámpor borítja Ganxsta Zoliék lakását

2014. december 05. 09:09   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Álomszép ruha, csillogó szárnyak, elbűvölő mosoly – Ganxsta Zoli kislánya rendszeresen tündérnek öltözik. A 7 éves szőke Zoé olyan akár egy mesebéli hercegnő, kedvence Stella, a Winx Club belevaló tündére. Zoli ha teheti, minden időt együtt tölt lányával, sőt közös rajzfilm maratonokat is gyakran tartanak otthon.

hirdetés
Csillámpor borítja Ganxsta Zoliék lakását

Tündérlázban ég Ganxsta Zoli bájos kislánya! A büszke apuka már meg sem lepődik, ha Zoé csillámos, pörgős szoknyában és áttetsző szárnyakkal szalad elé. Zoé már kisgyerekkorától kezdve imád öltözködni, igazán csajszis a természete. Legnagyobb kedvencei a varázserővel bíró tündérek, de mivel belevaló kislány, a hagyományos hercegnőknél jobban szereti a Nickelodeon Winx Clubjának modern és harcias szereplőit. Kisebb korában én is gyakran találtam ki neki rendhagyó esti meséket, például olyanokat, ahol a mesehős punk koncertre megy – árulta el a népszerű rapper.

Ganxsta Zoli azt is elmesélte, hogy lánya az egyik farsangon az otthoni kutyájukról mintázott jelmezbe öltözött be. Zoé imádja a két fehér argentin dogunkat, különösen Doncit, a lányt. Az édesanyja egyszer erről a kutyusról mintázott jelmezt készített a számára, legutóbb pedig fekete macskának öltözve ment a farsangra. Odavan a legújabb tündéres jelmezéért is, ami tökéletesen áll neki, ráadásul mindig tudom, hol van: bármerre jár-kel, csillámport hagy maga után a lakásban – mondta nevetve Zoli.

Akár a Nickelodeon Winx Clubjának tündérei, Zoé is rengeteg időt tölt együtt legjobb barátnőivel. Igazi kis triumvirátust alkotnak Alexával és Grétával, az óvodában ismerkedtek meg, a suliban pedig ugyanabba az osztályba járnak. Elválaszthatatlan barátnők: pizsama partikat tartanak, párnacsatákat vívnak, és gyakran alszanak egymásnál. Zoénak nagyon jó barátnője Gergely Csaba lánya, Anna is, akivel a közös nyaralások és hoki meccsek során kedvelték meg egymást. Nagyon jól mulatnak együtt – mesélte Ganxsta Zoli, aki hozzátette, hogy gyakran társasjátékoznak és csocsóznak együtt a lányával.

Zoénak az iskola mellett számtalan külön programja van: aerobic, furulya, szolfézs, és angol órákra jár, szabadidejében pedig nagyon szeret rajzfilmeket nézni. A Madagaszkár pingvinjei a közös kedvenceink, állati nagyokat nevetünk együtt a szövegeiken – amikor csak tehetjük, megnézzük a sorozat részeit. Zoé a tündérek és a tündéres rajzfilmek rajongója, gyakran nézi a Winx Clubot is, Stella a kedvence, aki egy kicsit hasonlít is rá – mondta Zoli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek