Starity

Még ezévben megnősül a Tokio Hotel dobosa

2014. december 09. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német sikerbanda, a Tokio Hotel legújabb albuma, a két hónappal ezelőtt megjelent Kings of Suburbia a megszokottól meglehetősen eltérő stílusban készült. Most az egyik zenész készül hasonlóan merész lépésre.

hirdetés
Még ezévben megnősül a Tokio Hotel dobosa

A Bild német pletykamagazin állítása szerint a Tokio Hotel dobosa, a 26 éves Gustav Schäfer esküvőre készül és még decemberben feleségül veszi a barátnőjét.

Egy, a zenekarhoz közeli forrás elárulta, hogy az esküvőt Magdeburgban, Gustav szülővárosában tartják meg, az azt követő ünnepségre pedig a Schwielowsee környékén kerül sor. Csak a legközelebbi hozzátartozók részvételével rendezik a boldog eseményt – természetesen Gustav három legjobb barátja és zenésztársa, akikkel már 2001 óta együtt dolgozik, az ikerpár Bill és Tom Kaulitz, valamint Georg Listing is a meghívottak között van.

A csendes, visszahúzódó zenész, aki rendszerint a háttérben marad a nyilvánosság előtt, mindössze egyszer tett említést a barátnőjéről és csupán annyit árult el 2009-ben a Bunte magazin riporterének: „A barátnőm pár évvel idősebb, és Magdeburgban lakik. Ha nem találkozunk, akkor állandóan telefonon beszélünk.”

Sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek