Starity

Nightwish: februárban új kislemez érkezik

2014. december 09. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 elejére várható a Nightwish legújabb albuma, melynek kapcsán már az első kislemezre is fényt derített Tuomas és csapata.

hirdetés
Nightwish: februárban új kislemez érkezik

2015 elején fog debütálni a finn zenekar immáron nyolcadik korongja, amelyen már a holland Floor Jansen (ReVamp, ex-After Forever) hangja csendül fel a mikrofonban. A zenekar szinte hetente értesíti rajongóit az album készületei felől, néhány perces werkfilmek által, amely hivatalos YouTube-csatornájukon meg is tekeinthető.

Mint ahogyan azt néhány hónapja megtudtuk, a Nightwish ütőse, Jukka Nevalainen egy betegség miatt rövid időre visszavonult a zenei életttől, így helyét a zenekar egyik barátja, Kai Hahto (Wintersun) vette át, aki az előző lemezek készületeiben is segédkezett. Az immáron hat tagúként működő csapat a mai napon megosztotta február 13-án érkező kislemezének részleteit. A korong az Élan elnevezést kapta, és már a borítót és a dallistát is megcsodálhatjuk.

Íme a dallista:

CD:

1. Élan (album verzió)
2. Élan (Radio Edit)
3. Élan (alternatív változat)
4. Sagan (non-album bonus track)

Vinyl:

A oldal:
1. Élan (album verzió)
2. Élan (Radio Edit)

B oldal:
1. Élan (alternatív változat)
2. Sagan (non-album bonus track)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek