Starity

Kate Hudson felbontotta az eljegyzését

2014. december 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja felbontotta eljegyzését és továbblépett.

hirdetés
Kate Hudson felbontotta az eljegyzését

A 35 éves színésznő a napokban bontotta fel eljegyzését Matt Bellamyval, akivel 2010 óta alkotott egy párt, és a hírek szerint máris továbblépett. Matt 2011 áprilisában kérte meg a szőkeség kezét, aki akkor boldogan mondott igent, ám az esküvő mindeddig váratott magára. Közös gyermekük, Bingham Hawn Bellamy 2011 júliusában látott napvilágot, ám még ő sem tudta együtt tartani szüleit, akik a mai napon jelentették be, hogy elválnak útjaik.

A pár november 21-én jelent meg legutóbb együtt a nyilvánosság előtt Kate édesanyja,  Goldie Hawn rendezvényén Los Angelesben, ahol a színésznő új kedvese, Derek Hough is tiszteletét tette. Kapcsolatukat ugyan igyekezték leplezni a nyilvánosság előtt, ám szemtanúk beszámolója szerint Kate és Derek L.A.-ben töltötte a hétvégét, ahol felszabadultan viselkedtek egymás társaságában és nem is titkolták, hogy közel állnak egymáshoz.


Derek Hough és Kate Hudson a Love For Kids rendezvényen november 21-én

Kate korábban így nyilatkozott a hosszúra nyúlt eljegyzésről: "Egy, a konvenciókhoz nem ragaszkodó családból jöttem, amelynek tagjai nem hisznek igazán a házasságban. A szüleim sem voltak házasok. [...] Egy esküvő megtervezése sok bajjal jár. Úgy értem, forgattam már filmet arról, milyen megtervezni egy esküvőt és sok volt nekem, igazából hagyjatok magamra a megtervezésével, de ne várjátok, hogy a közeljövőben sort kerítsek erre!" - nyilatkozta akkor a színésznő, ám a házassággal kapcsolatos tervei ezúttal kútba estek, ennek ellenére Kate boldogabb, mint valaha! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek