Starity

Felvállalta homoszexualitását Connor Franta

2014. december 10. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy érezte, nem titkolózhat tovább és most fogadta el magát igazán az amerikai vlogger, Connor Franta. A beismeréséről videót is készített, melyben az érzéseiről és a tapasztalatairól beszélt a nézőknek.

hirdetés
Felvállalta homoszexualitását Connor Franta

3 éve annak, hogy a közvetlenségéről és jólelkűségéről ismert YouTube-sztár, Connor Franta egy kisfilmen keresztül közölte akkor még csekély számú rajongóival, hogy azok a pletykák, miszerint ő saját neméhez vonzódik, kacsák. Most azonban tiszta vizet öntött a pohárba és elmesélte a nézőközönségének, hogy min ment keresztül és milyen érzések kavarogtak benne.

Connor bevallása szerint már nagyon fiatal korában érezte, hogy ő másabb, mint a többiek, és amikor kezdett tisztázódni benne, hogy homoszexuális, nagyon megrémült saját magától és nem tudta hogyan kezelni ezt a helyzetet. A rémülete nem meglepő, hiszen a YouTuber bevallása szerint ott, ahol ő lakott, homoszexuálisnak lenni „nagyon nem normális dolog”.

Középiskolában volt kapcsolata lányokkal, de nem érezte úgy, hogy ő az ellenkező nemmel lenne boldogabb. Az állandó őrlődés depresszióba és bezártságba hajszolta. Elárulta, hogy az utóbbi időszakot azzal töltötte, hogy megszeresse magát és elfogadja azt, aki, továbbá boldogan újságolta el azt a nagyszerű hírt is, hogy az ismerősei, illetve a családja nagyon toleránsak voltak vele szemben.

Franta videója pedig magáért beszél: nemcsak a saját történetét meséli el, hanem azt tanácsolja azoknak az embereknek, akik hasonló cipőben járnak, hogy fogadják el és szeressék magukat, mert homoszexuálisnak lenni nem egy abnormális dolog.

Habár nehezen szánta rá magát a videó leforgatására, mégis sokkal boldogabbnak érzi magát, rajongói pedig nagyon pozitívan fogadták a hírt és nem győzték kifejezni büszkeségüket és támogatásukat.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek