Starity

Szerelmespárt alakít Olly Murs és Demi Lovato

2014. december 11. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szétzúzott gitár, szétvert fal: Demi Lovatóért tette mindezt Olly Murs a mai napon megjelent kisfilmjükben.

hirdetés
Szerelmespárt alakít Olly Murs és Demi Lovato

November közepén számoltunk be arról, hogy megjelent Olly Murs és Demi Lovato duettje, ami a brit sztár negyedik stúdióalbumán foglal helyet. Az Up címre keresztelt szerzemény Olly második kislemeze az albumról, így a rajongók már tűkön ülve várták a hozzá készült kisfilm érkezését, és hogy egy kicsit enyhítsék a várakozást, a héten minden napra jutott egy rövidke felvétel, amikben a páros is izgatottan számolta vissza a napokat.

A videó rendezői Ben és Gabe Turner voltak, a forgatásra pedig november elején kerítettek sort Londonban, mielőtt Lovato csatlakozott volna Enrique Iglesias európai turnéjához. Az egyszerűre, ám annál energikusabbra és érzelemdúsra sikerült, közel négy perces felvételről Olly pár nappal ezelőtt csupán annyit árult el a Capital FM riporterének, hogy borzasztó jól érezték magukat a forgatás alatt, ahol rengeteg dolgot törtek össze, és imádja a tényt, hogy az emberek egyáltalán nem számítottak arra, hogy ők valaha összeállnak.

Közvetlenül a premier után a srác Twitter-profilján a következőt jegyezte meg viccesen: Igen, tönkretettem egy tökéletes gitárt a videóban, de @ddlovatóért megérte.

 

Az őket kedvelők számára nem csak ez az egyetlen pozitívum: december 14-én, azaz vasárnap, az újdonsült duó a brit X Factor döntőjében fogja előadni a dalt, valamint januártól kapható lesz egy EP, amin megtalálható a szám akusztikus, élő verziója és kettő darab remix-változat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek