Starity

A KeyEast tagadja, hogy felkeresték volna Lee Joont

2014. december 12. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lee Joon lejáró szerződése jelenlegi ügynökségével már hónapok óta foglalkoztata a rajongókat és persze folyamatos a találgatás, hogy marad-e a J.Tune Campnél.

hirdetés
A KeyEast tagadja, hogy felkeresték volna Lee Joont

December 9-én arról jelentek meg hírek, hogy Lee Joon valóban otthagyja cégét és csapatát az MBLAQ-et és szerződést ír alá az egyik legjelentősebb színészeket foglalkoztató hivatallal, a KeyEastel, ahol többek között olyan hírességek vannak leszerződve, mint Kim Soo Hyun.

A KeyEast viszont a hírekre reagálva kiadott egy közleményt, melyet a Newsen le is közölt, amiben pedig tagadták azt az állítást, hogy felkeresték volna Lee Joont. A hírportálnak mindazonáltal az ügynökség képviselője is azt nyilatkozta, hogy ez egy hamis állítás és fogalmuk sincs, honnan szedték ezt a pletykát.

A Lee Joonnal kapcsolatos spekulációk azután kaptak nagymértékben szárnyra, hogy októberben olyan hírek terjedtek, miszerint kiszáll az MBLAQ-ből. Rajta kívül pedig a csapat egy másik tagjával, Thunderel kapcsolatban is még nagy a bizonytalanság.

A J.Tune Camp képviselője viszont kijelentette, hogy ezek a hírek mindössze pletykák, továbbá Lee Joon és Thunder továbbra is tárgyalásokat folytat a céggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek