Starity

Február 19-én ér véget a Két pasi - meg egy kicsi

2014. december 12. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenkét évad után végleg búcsút kell intenünk a népszerű sitcomnak jövő februárban.

hirdetés
Február 19-én ér véget a Két pasi - meg egy kicsi

Hamarosan végéhez érkezik a jelenleg futó sitcomok közül a leghosszabb életű, a Két pasi - meg egy kicsi, ugyanis a napokban kiderült, hogy egy főszereplőváltás és 12 szezon után február 19-én, este kilenc órakor tűzi műsorra a CBS a legutolsó, 262. epizódot, mellyel egy korszak zárul le.

A vígjátéksorozat összesen eddig 47 Emmy-jelölést tudhat magáénak, melyek közül Jon Cryer kettőt díjra is váltott, valamint 2005 és 2009 között ez volt a legnézettebb sitcom, a sok-sok kritika ellenére is, melyek közül a legtöbb az egykori főszereplő, Charlie Sheen ellen irányult. Végül 2011-ben nélküle folytatódott tovább a történet, helyét pedig Ashton Kutcher vette át, ám tavaly egy újabb kulcsszereplő hagyta el a stábot, Angus T. Jones személyében.

Sheen és Angus távozása után természetesen sokan felhagytak a sorozat nézésével, ám a számok még így is elég magasak voltak ahhoz, hogy újabb és újabb évadokat rendeljen be az anyacsatorna. A jelenleg is futó utolsó szezon eddig körülbelül 10 millió nézőt vonzott a képernyők elé Amerikában.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek