Starity

Szakított Henry Cavill és Gina Carano

2014. december 13. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, ez a szakítások hete, ugyanis Kat Graham és Dianna Agron kapcsolatainak véget érte után újabb sztárpár intett búcsút egymásnak.

hirdetés
Szakított Henry Cavill és Gina Carano
Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Az E! News lelkes informátorai újabb sztárpár szakításáról rántották le a leplet, ugyanis elárulták, hogy Henry Cavill és barátnője, Gina Carano ismét úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább.

A páros 2012 szeptemberében kezdett el találkozgatni egymással, majd ezt követően tavaly nyáron szétmentek, ugyanez év októberben azonban újra összejöttek. Idén januárban pedig egy imádnivaló, Akita fajtájú kiskutyát is magukhoz vettek egy arkansasi tenyésztőtől.

Viszont, ahogyan a mondás is tartja, felmelegítve csak a káposzta jó, a kapcsolatokat újrakezdeni már nem ilyen szerencsés dolog, ezt pedig Henryék esete is jól bizonyítja. Arról egyelőre semmit sem tudni, hogy mi vezetett különválásukhoz, de a bennfentes elárulta, hogy egy ideje már nem alkotnak egy párt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek