Starity

Ariana Grande szereti a nagy fekete golyókat

2014. december 14. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ed Sheerannek súgott oda egy pajkos mondatot az énekesnő a Victoria’s Secret idei divatbemutatóján.

hirdetés
Ariana Grande szereti a nagy fekete golyókat

December 9-én, kedden adta le a CBS a 2014-es Victoria’s Secret Fashion Show-t, melyen nem csak szexi fehérneműkben parádézó modelleket csodálhattuk meg, hanem idén megtekinthettük  Taylor SwiftAriana GrandeEd Sheeran és Hozier fellépését is.

A bemutató végén pedig a színpadra állt az est összes résztvevője, ekkor került egymás mellé Ariana és Ed, akik egy igazán vicces és egyben pajzán pillanatot is átéltek, ugyanis a fiatal énekesnő kissé kétértelmű dolgot súgott a brit csillag fülébe, aki nevetésben tört ki, ám akkor még nem tudhattuk az okát.

A napokban azonban Ed készségesen elárulta a Z100-on, hogy min is nevetett: Alapjában véve ott voltak ezek a nagy, fekete, felfújható labdák, amik ott pattogtak a tömegben a finálé alatt. Ariana Grande feljön, odaáll mellém és rám néz, és azt mondja: 'Szeretem a nagy, fekete golyókat.' Én meg közben arra gondoltam, hogy ha tudja, hogy ezt hogyan lehetett értelmezni, akkor imádom őt, ha pedig nem esett le neki, akkor meg még jobb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek