Starity

Új gonosztevők érkeznek Storybrooke-ba

2014. december 14. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demóna, Ursula és Szörnyella is megörvendezteti majd jelenlétével hőseinket az Egyszer volt, hol nem voltban.

hirdetés
Új gonosztevők érkeznek Storybrooke-ba
Fotó: Jack Rowand/ABC

Bár nagy valószínűséggel a múlt heti epizóddal lezárult a jégvarázsos szál a Once Upon a Time történetében, a készítők egyáltalán nem fogytak még ki a tündérmesékből és a gonosztevőkből sem, ugyanis az Amerikában ma este levetítésre kerülő téli fináléban megérkezik majd Storybrooke-ba egy ördögi trió: Demóna, Ursula és Szörnyella de Frász, azaz a Sötétség Királynői.

Korábban már hallani lehetett arról, hogy javában folynak a castingolások az ABC nagysikerű sorozatának háza tájékán és néhány névről le is hullott már a lepel, de akkor azt még nem lehetett tudni, hogy kiket is fognak alakítani a színésznők. Most viszont kiderült, hogy a Demónát életre keltő Kristin Bauer Van Straten mellett feltűnik majd még Merrin Dungey, aki Ursulaként köszön majd vissza a képernyőkről és Victoria Smurfit is, aki pedig Szörnyella de Frász bőrébe bújik bele.

A héten már az első hivatalos fotókat is megkaptuk az új karakterekről, akikért a rajongók máris odáig vannak, ez alkalomból pedig az Entertainment Weeklynek sikerült mikrofonvégre kapnia a sorozat producereit, Adam Horowitzot és Edward Kitsist.

A mostani évad első felében láttuk, ahogy Regina (Lana Parrilla) tényleg megkérdőjelezte, hogy a gonoszoknak lehet-e boldog befejezésük. Szóval tudtuk, hogy a második felében azt akarjuk majd, hogy a gonosztevők a happy endjük után kutassanak. Mindig is vissza akartuk hozni Demónát. Azon gondolkodtunk, hogy mi lenne a legnagyobb gonosztevőkből álló csapat, amit össze tudnánk rakni. Ursulára már utaltunk Arielnél (Joanna Garcia) a tavalyi epizódban, és aztán ott van Szörnyella, akit mindig is be akartunk hozni a sorozatba, de nem tudtuk kitalálni hogyan. Mindig csavarni akarsz a történeten. Szerintünk Szörnyella az, aki belepasszol ebbe a terror-trióba - árulta el Kitsis.

De természetesen gaztevők csapatában nem megy majd minden simán, hiszen mindhárman a saját fejük után mennek, azt tartják a szemük előtt, ami számukra fontos és mindannyian irányítani akarnak, így egy kis hősies mintát követve biztosan ki kell majd választaniuk egy vezetőt és félretenni az egójukat a győzelem érdekében.

Mivel azonban Demóna és Ursula is rendelkezik varázserővel, Szörnyella sem maradhat egyszerű halandó, így a készítők veszik maguknak a bátorságot és egy kis csavart visznek a sorozatbeli de Frász történetébe, ugyanis lehet, hogy az Elvarázsolt Erdőből fog majd ő is származni és egy kis mágiát beleszőnek a sztorijába.

Ő egy nagyon jó karakter. Remélhetőleg találunk majd módot arra, hogy megcsavarjuk a dolgokat úgy, hogy különlegessé varázsoljuk és az Egyszer volt, hol nem volt-univerzum részévé tegyük - mondta Horowitz, majd Kitsis hozzátette: A színésznő, aki játssza, Victoria Smurfit egyszerűen fenomenális. Annyira jó móka nézni őt. Ehhez pedig partnere mindössze annyit fűzött hozzá: Várjatok, amíg meglátjátok az autóját. Sokkal drágább volt, mint Sven.

A rajongók pedig Ursula érkeztével nagyon számítanak arra, hogy Ariel is visszatér majd néhány rész erejéig, ezzel kapcsolatban azonban a készítők nem árultak el semmi biztosat. Amikor Ursula világában vagy, akkor Arielében is. A történetünk szerint Ariellel a 3. évadban láttunk egy kamu-Ursulát a Gonosz Királynő által, de ezzel bevezettük az Ursula-mitológiát. A tervünk az, hogy felfedezzük ezt a sorozatunkban és a háttértörténetét is, hogy megtudjuk, valójában ki is Ursula - nyilatkozta Horowitz.

Demóna új ruhája kapcsán sokan rögtön arra gondoltak, hogy az ABC sorozata másolni próbálja majd az Angelina Jolie főszereplésével készült, idén nyáron kijött filmet, ugyanis jól látható tény, hogy hasonlít a Disney alkotásában látható jelmezhez. Kitsisék azonban elmondták, hogy bár nagy hatással volt rájuk a film, a ruháért egyedül Eduardo Castro, a sorozat jelmeztervezője a felelős, akit gyakran magával ragad a hév, így biztosan több különböző összeállításban is látni fogjuk majd a Csipkerózsika főgonoszát. Továbbá az Egyszer volt, hol nem voltban az eredeti történetből és a filmből is lesznek majd utalások, de a saját Demónájukat szeretnék majd megalkotni, ezért pedig minden tőlük telhetőt meg is tesznek.

Ehhez hozzájárul az is, hogy már a második szezon során kiderült, Regina és Demóna között bonyolult kapcsolat alakult ki, így biztos, hogy sok-sok problémával kell majd szembe néznie a jelenleg boldog befejezését kutató ex-polgármesternek. Azt mondanám, hogy az évad második felében tesztelni fogjuk Reginát úgy, ahogy eddig még sosem. Tele lesznek a kezei. Sárkányok és csápok és dalmaták - árulta el Kitsis.

Demóna érkeztével pedig újra láthatjuk majd Csipkerózsikát és talán Mulant is: Imádjuk Jamie Chungot. Reméljük, hogy visszahozhatjuk majd Mulant. Az ő története van most éppen a laboratóriumban, de egy remek karakter és szeretnék viszontlátni.

Fotók: Jack Rowand/ABC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek