Starity

Ikrei születtek Zoe Saldanának

2014. december 15. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint egy héttel ezelőtt megérkezett a gólya a színésznőhöz és férjéhez.

hirdetés
Ikrei születtek Zoe Saldanának
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Azt csiripelik a madarak, hogy múlt hétfőn, december 8-án duplán is szülő örömök elé nézett Zoe Saldana és művész férje, Marco Perego, ugyanis világra jöttek ikreik egy Los Angeles-i kórházban. Az örömhírről egyelőre még ben érkezett hivatalos megerősítés szóvivőjüktől és az újdonsült szülőktől sem, de egy közeli barát boldogan elújságolta a sajtónak.

Zoe és Marco teljesen el vannak ragadtatva. Zoe már egy ideje készen állt a szülésre és most mindketten odáig vannak, hogy találkozhattak az ikrekkel. Ez mindkettejük számára egy valóra vált álom és abszolút el vannak ragadtatva. Már kilenc hónapja várták ezt a napot. Mindketten nagy családot szeretnének, úgyhogy ez egy jó kezdet.

Júliusban reppentek fel először a pletykák a 26 éves színésznő terhességéről, októberben pedig már ő is elismerte, hogy tényleg várandós, amikor egy riporter arról kérdezte, beöltözik-e Halloweenkor: Talán. Talán három jelmezre lesz szükségem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek