Starity

Készül a Doctor Who- és Sherlock-inspirálta vidámpark

2014. december 15. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már tervezik a két népszerű brit sorozat ihlette vidámparkot az Egyesült Királyságban.

hirdetés
Készül a Doctor Who- és Sherlock-inspirálta vidámpark

Nemrég jelentette be a Paramount Pictures, hogy nagy terveik vannak az Egyesült Királyságban, melyeket rövidesen véghez is szeretnének vinni. Kiderült ugyanis, hogy az Anglia délkeleti részén található Kentben meg szeretnék építeni a London Paramount Entertainment Resortot, melynek része lesz egy nem mindennapi vidámpark is.

A tervek szerint a vidámpark alaptémáját három hatalmas népszerűségnek örvendő BBC-sorozat adja majd, melyek nem mások, mint a Ki vagy, Doki?, a Sherlock és a Top Gear. Az LRCH a hírek szerint már alá is írt ezzel kapcsolatban egy megállapodást a BBC Worldwide-dal, hogy jogosan használhassák a műsorok karaktereit és kellékeit.

A jelenlegi ütemterv szerint 2020-ban fogják megnyitni a London Paramount Entertainment Resortot, melynek célja, hogy egyesítse a csillogó Hollywoodot a brit kultúra legjobbjaival. A létesítményre közel 2 millió fontot áldoznak majd, a Guardian információi szerint pedig a London Resort Company Holdings fogja felépíteni, melyet az Al-Humaidi család tulajdonában lévő Kuwaiti European Holding Co. alapított.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek