Starity

Jövőre érkezik az MBLAQ új albuma

2014. december 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J.Tune megerősítette a hírt Thunder és Lee Joon távozásával kapcsolatban, valamint elárulta, egyelőre nem lesznek új tagok, így a következő évben már egy háromtagú formációként láthatjuk őket.

hirdetés
Jövőre érkezik az MBLAQ új albuma

Az elmúlt hónapokban sok hír keringett az öttagú dél-koreai fiúcsapat, az MBLAQ felállásváltozásáról. Nemrég a J.Tune ügynökség kiadott egy nyilatkozatot, melyben kiderült, egy kampány keretében hamarosan új tagokat keresnek Lee Joon és Thunder helyére. A napokban viszont egy újabb hivatalos nyilatkozatról számoltak be, miszerint egyelőre nem lesznek új tagok, hanem a megmaradt három srác folytatja tovább a következő évtől.

A J.Tune a következőket osztotta meg a rajongókkal: Hosszan elhúzódó viták után sikerült megbeszélni a dolgokat és arra a döntésre jutottunk, hogy tiszteletben tartjuk a fiúk döntését, ha esetleg mégis külön utakon folytatnák. Azonban azt is elfogadjuk, ha mégis aláírják a szerződés meghosszabbítást. Lee Joon és Thunder azonban nagyon szeretnének egyéni színészi és szóló zenei pályára lépni, ezért reméljük, hogy teljesülnek az álmaik és sikerrel járnak. A két tag távozása ellenére az MBLAQ továbbra is folytatja a munkákat, immár háromtagú csoportként. Nagyon kérjük a kedves rajongókat, hogy ezek után is mutassák ki szeretetüket és érdeklődésüket a csapat iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek