Starity

Bordi Regina az amerikaiak kedvence

2010. szeptember 11. 01:01   |   Szerző: Heinrich_Sz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szép modell nemcsak felkerült a világranglista élére, de folyamatosan egyre előrébb kerül a top 50-ben, köszönhető ez az amerikai szavazótábornak, akik a magyar nőket igen vonzónak találják.

hirdetés
Bordi Regina az amerikaiak kedvence

Az In Search of the World's Most Beautiful Woman listáján az augusztusi 38. helyről a 21. helyre tört előre Bordi Regina, az egyre elismertebb magyar modellünk, ami a több mint 2900 jelölt közül igen szép eredménynek számít.

Regina elmondása szerint a legtöbb szavazatot a világ 121 országa közül az amerikaiaktól kapja, ami azért sem meglepő, mert a Egyesült Államokban mindig is elismertebbek voltak a magyar szépségek, mint idehaza.

„Itthon nagyon sok a szép lány, ezt világszerte nem is vitatják. Bár egy ügynökségen hallottam, hogy egyre zárkózottabbak a magyar lányok, ami sokszor zavart kelt a férfiakban. Szerintem egy nő is lehet egyenrangú a férfiakkal, de mindenképpen meg kell tanulni elsősorban nőnek lenni, érezni kell az egyensúlyt!” – mondta el mosolyogva meglátását Regina a Világszámnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek