Starity

Rihanna lett a Puma kreatív igazgatója

2014. december 17. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihannát megtisztelő feladat érte: többéves szerződést kötött a német márkával.

hirdetés
Rihanna lett a Puma kreatív igazgatója

A CFDA díjátadón divatikonná avanzsált énekesnő újabb megtisztelő felkéréssel büszkélkedhet, ugyanis a Puma őt nevezte ki kreatív igazgatójának, és nagykövetének, ami azt jelenti, hogy ő felel mostantól a női kollekciókért. RiRi már hétfőn Németországba repült, hogy kiválassza a tervezőcsapattal a színeket, stílusokat, és hogy eldöntsék, milyen irányzatot célozzanak meg.

A Rihannával kötött szerződés óriási lépés a Puma számára – mondta Bjørn Gulden vezérigazgató. A karizmája, az egyénisége, és a nagyravágyása teszi őt tökéletes nagykövetté. Rihanna egyértelmű döntés volt számunkra. Nagyon örülünk az együttműködésnek, és kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből – tette hozzá.

A szerződés több évre szól, és mivel az énekesnőtől a modellkedés egyáltalán nem áll távol, így Usain Bolton és Mario Balotellin mellett nagykövetként tökéletes kampányarca lesz a 2015-ös őszi-téli kollekciónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek