Starity

Magabiztos bombázókkal csábít a Universal Channel

2014. december 18. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Estéről estére mindig egy újabb csinos színésznő dobogtatja meg a Universal Channel férfi nézőinek szívét. Piper Perabo, Rebecca Romijn, Marg Helgenberger és Julianna Margulies az újabb izgalmas fordulatok mellett ragyogó megjelenésükkel is garantáltan a tévé elé szegezik a rajongókat.

hirdetés
Magabiztos bombázókkal csábít a Universal Channel

Piper Perabot jelenleg a Kettős Ügynök Annie-jeként láthatja a közönség, bár a  többség számára a Sakáltanya szőkeségeként ismert. Néhány évig elhatárolódott a mozifilmek világától, azonban a Kettős ügynök forgatókönyve ismét tévés területre csábította. Az akciósorozat végül nem csupán színészi törekvéseit keltette életre, de a szerelmet is elhozta számára, hiszen idén kötött házasságot a műsor egyik rendezőjével, Stephen Kayjel. A Perabo név egyébként portugál csengése ellenére német gyökereket takar.

Marg Helgenberger a CyberCom csapatának fejeként tartja kézben az irányítást az Intelligence epizódjaiban, de a magánéletben is a céltudatos nők táborát erősíti. Miután édesanyja 27 éven át küzdött a mellrákkal, személyes küldetésének tekintette, hogy felhívja az emberek figyelmét a betegség veszélyeire. Tizenhárom évig volt a Helyszínelők egyik meghatározó karaktere, de már 1990-ben egy Emmyvel gazdagodhatott, a China Beach című sorozatban nyújtott alakításáért.

Rebecca Romijn az X-menből ismert ikonikus kék Mistique-jelmezt ezredesi kosztümre cserélte, és Noah Wyle mellé szegődve A titkok könyvtára varázslatos világába helyezte át székhelyét. Bár a kalandsorozat karakán Eve Bairdjeként kevesebb hangsúlyt kap Rebecca nőies oldala, nem érdemes elfelejteni, hogy a sötét egyenruha még mindig az egykori modell szépségét rejti, akinek vonalai még mindig hibátlanok. Tökéletes megjelenésén elidőzve talán sokan nem hinnék, hogy Rebecca két ikerlány büszke anyukája.

Julianna Marguiles már hatodik évada A férjem védelmében című sorozat ügyészi posztját bitorolja, ám Noah Wyle-hoz hasonlóan ő is a Vészhelyzet csapatában tört a világhírnévre. Számtalan díjat bezsebelt már, a Golden Globe szobrára ismét nagy eséllyel indul, és talán sokan nem tudják, hogy a csinos színésznő magyar felmenőkkel is büszkélkedhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek