Starity

Az RTL Klub folytatja a Tuti gimit?

2014. december 19. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy az RTL Klub levetíti a Tuti gimi című amerikai sorozat hátralevő részeit.

hirdetés
Az RTL Klub folytatja a Tuti gimit?

A Tuti gimi című sorozat Magyarországon eddig még nem látott epizódokkal folytatódik, legalábbis a port.hu információi szerint. Mivel azonban az RTL Klub már többször kibabrált a rajongókkal, így nem merjük tényként közölni az információt.

Januárban történt ugyanis az, hogy a hetedik szezonból mindössze egy epizódot láthattunk, majd a tervek szerint júniustól ismét műsorra tűzte volna a csatorna, ám végül részt sem vetítettek le. Júliusban aztán mégis adásba kerültek az évad epizódjai, ám nem sokkal azután, hogy annak vége lett és belekezdtek a nyolcadik szezonba, néhány rész után ismét levették a műsorról a szériát.

Most azonban egyelőre úgy tűnik, hogy a nyolcadik évad a hetedik epizóddal folytatódik a csatornán, méghozzá január 4-től, vasárnaponként 12 óra 50 perces kezdettel, ráadásul dupla epizóddal. Ezzel az időponttal a sorozat gyakorlatilag visszakapta régi vetítési idejét - legutóbb ugyanis hétköznaponként próbálkoztak a műsorra tűzésével -, így talán a korábban megszokott helyén megbecsülik majd és hazánkban is megkapja a méltó lezárást.

A történet Nathan ügynöki munkájának kezdetével folytatódik, miközben Chase-nek Alex és Mia civakodásával kell szembenéznie. A küzdelem azonban nem csak az ő életükben jelenik meg, Jamie-nek ugyanis meg kell birkóznia azzal a gondolattal, hogy fogszabályzót kap, Clay tovább lábadozik, Brooke-nak pedig Julian anyjával kell harcolnia az esküvője megszervezésén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek