Starity

Megjelentek a Crimson Peak legelső képei

2014. december 20. 16:04   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon jelentek meg a híres rendező legújabb horrorfilmjének legelső karakterképei.

hirdetés
Megjelentek a Crimson Peak legelső képei

Még áprilisban lett először cikkezve arról, miszerint Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain és Charlie Hunnam egy közös filmben fog szerepelni, méghozzá egy horrorban.

A történet szerint a fiatal írónő, Edith Cushing (Mia Wasikowska) beleszeret egy helyes angol férfiba, Sir Thomas Sharpe-ba (Tom Hiddleston), aki a húgával, Lady Lucille Sharpe-pal (Jessica Chastain) karöltve járja a világot. A két szerelmes gyorsan össze is házasodik, ezután pedig a Sharpe család régi és sötét titkaikat rejtő Észak-Angliában található házba költöznek, ahol olyan dolgok kerülnek elő a férj múltjából, melyekre egyetlen feleség sem vágyik.

A legelső képekről pedig a Total Film magazin rántotta le a leplet, hiszen 2015-ös februári számukban többoldalas cikkel fognak beszámolni a filmről, ami mellé a legelső karakterképeket is csatolták Tomról, Miáról és Jessicáról.

A film Amerikában 2015. október 16-án fog a mozikba kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek