Starity

Törölni kellett Lucy Hale jövő évi turnéját

2014. december 20. 16:04   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel az elmúlt időben nem volt minden rendben az énekes-színésznő hangszalagjaival, így kénytelen volt a 2015-ös Road Between turnéját törölni.

hirdetés
Törölni kellett Lucy Hale jövő évi turnéját

A turné január végén és február elején zajlott volna, ráadásul a legtöbb helyszínen már el is keltek a jegyek, teltházas koncertekre számítottak. Azonban Lucy hangszálai felmondták a szolgálatot, emiatt pedig végül törölni kellett az első állomásokat.

A színész-énekesnő a hét elején tweetelt arról, hogy kénytelen törölni a show-kat, és rajongói rögtön kifejezték aggodalmukat az énekesnő egészségügyi állapota miatt: Le vagyok sújtva, hogy nem tudok fellépni, miközben a rajongóim várnak, akik nem mellesleg hihetetlenül támogatóak. De azt tanácsolták, hogy ne fogjunk hozzá egy turnéhoz ebben az időszakban, hogy megakadályozzuk a további károkat. Utálom cserben hagyni őket, és köszönöm, hogy megértik.

A Pretty Little Liars csillagának júniusban jelent meg debütáló albuma, Road Between címmel. A hónap elején jelentette be első turnéját, amely több helyszínt is magába foglalt, többek között Bostont, New Yorkot és Philadelphiát is. A csalódott rajongók örömére azonban a jövő év folyamán Lucy bepótolja az elmaradt koncerteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek