Starity

Annie Wersching szerepet kapott a Vámpírnaplókban

2014. december 20. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új színésznővel gazdagodik a The CW sorozatának stábja, akivel a 15. epizódban ismerkedhetünk meg.

hirdetés
Annie Wersching szerepet kapott a Vámpírnaplókban

Harminchárom nap múlva, január 22-én kerül adásba a tengerentúlon a népszerű természetfeletti széria, a Vámpírnaplók soron következő, 11. része, mely a Woke Up With a Monster címet viseli. A rajongók pedig már most tűkön ülve várják a folytatást, így a készítők egy kis hírmorzsával próbálják csillapítani nyugtalanságukat.

Nemrégiben adták ugyanis hírül, hogy Annie Werschinggel fog erősíteni a sorozat, aki eddigi pályafutása során olyan népszerű szériákban volt látható, mint a Dallas, a Castle, az Odaát, a 24, az Extant, a Hawaii Five-0, az Intelligence - A jövő ügynöke, a Zsaruvér, a Revolution vagy A helyszínelők.

A TVLine információi szerint a 37 éves színésznő egy gyönyörű és erős nőt fog alakítani, akit Lillynek hívnak és bármit hajlandó megtenni azért, hogy megóvja szeretteit, így valószínűleg nem kevés összetűzésbe fog majd keveredni. Annie karaktere a 15. epizódban debütál és bár arról egyelőre nincs információ, hogy mennyi ideig láthatjuk viszont a képernyőkön, egy ideig biztosan élvezhetjük majd játékát, ugyanis visszatérő szereplő lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek