Starity

Sötétbarna hajjal hódít Ariana Grande

2014. december 22. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Problem énekesnője az Instagramon keresztül mutatta be új frizuráját, mely ezúttal sötétbarna színben pompázik.

hirdetés

Ariana Grande már számos hajszínt kipróbált. Amikor a Nickelodeon sztárja volt, a pirosas-vörös frizura volt rá jellemző, míg az utóbbi időben a szőkésbarna színeket részesítette előnyben.

Az énekesnő hajszínét már sokszor átszínezték különböző internetes programokkal barna színűre, hogy kipróbálják, hogyan áll az angyalhangú csillagnak, de most már erre semmi szükség, mivel Ariana nemrégiben az Instagramon keresztül bemutatta új frizuráját - egy ágyban készült szelfivel -, mely ezúttal sötétbarnára lett festve.

Egyébként már volt korábban is barna haja a színésznőként is tevékenykedő sztárnak, de a sötétebb árnyalatok eddig távolabb álltak tőle.

Fotó: Instagram

A 21 éves lány idei éve igazán sikeresnek mondható, hiszen többek között az MTV European Music Awardson és az MTV Video Music Awardson is győzelmet aratott, rengeteg sikeres dallal rukkolt elő, a Victoria's Secret Fashion Show egyik fellépője is volt, és még a szerelemben is szerencsés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek