Starity

George Clooney lett Downton Abbey ura

2014. december 22. 17:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész egy jótékonysági videóban öltötte magára a képzeletbeli birtok grófjának szerepét.

hirdetés
George Clooney lett Downton Abbey ura

Még az ősz folyamán volt róla szó, hogy George Clooney egy jótékonysági esemény kapcsán ellátogatott a Highclere kastélyba, a Downton Abbey forgatására, amin részt is vett. Mint akkor kiderült, minderre azért került sor, hogy egy a sorozattól különálló kisfilmet forgassanak, ami a Text Santa nevű alapítvány népszerűsítésére szolgál. Az ünnepek alkalmával így kívánja jótékonykodásra buzdítani nézőit az ITV csatorna.

Eredetileg azt ígérték, hogy a különleges reklámokat a Downton Abbey ötödik évadának karácsonyi epizódja alatt vetítik le, azonban azzal kedveskedtek rajongóiknak, hogy két videót már most feltöltöttek hivatalos YouTube-csatornájukra.

Az első videó azzal kezdődik, hogy Lord Grantham bejelentést tesz: ismét elvesztették vagyonukat, majd azt kívánja, bár meg sem született volna. Ekkor egy angyal jön el hozzá, aki megmutatja neki, milyen lenne az élet, ha ez valóban így történik. Az első jelenetben a csatorna másik történelmi drámájának, a Mr. Selfridge-nek főszereplője, Jeremy Piven alsóneműket mutogat a ház hölgyeinek, méghozzá Lady Grantham hálószobájában, ezzel botránkoztatva főhősünket. Majd láthatjuk a szolgálókat is, akik vetkőzős pókert játszanak, Mr. Moseley pedig teletetovált karjait villogtatja. A fénypont csak ekkor következik: újabb jelenetváltáskor megismerjük a ház urát, akit George Clooeny alakít.

A második videóban folytatódik a történet, itt tudjuk meg, hogy Cora új férje a George Oceans Gravity (viccesen utalva a színész filmjeire) névre hallgat és ő Hollywood márkija. Lord Hollywood sármjának még az idősebb Lady Grantham sem tud ellenállni. A csapat hamarosan még Oscar-selfiet is készít, ekkor dönti el Lord Grantham, hogy ideje visszatérnie saját jelenébe. Kiderül, hogy a szolgálók pénzt gyűjtöttek a birtok megmentésére, majd egy kis éneklés után átadják számunkra is az üzenetet, hogy adakozzunk.

A csatorna más egyéb műsorával is készített egy-egy különleges kisfilmet, az alapítvány pedig már több mint ötmillió fontot gyűjtött össze, és az összeg szerencsére folyamatosan emelkedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek